Kennismaken met De St. Antoniusschool

Voor nieuwe ouders die een school zoeken voor hun kind zijn er informatieochtenden. Zo kunt u nog een betere keuze maken voor de toekomstige school van uw kind. Deze ochtend zal verzorgd worden door onze directeur Geert-Jan Rietkerk samen met een aantal leerlingen van de leerlingenraad. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een beeld van het onderwijs bij ons op de St. Antoniusschool.

Vanwege de huidige sitautie omtrent covid-19 is er een maximum aan het aantal ouders dat we tegelijk kunnen ontvangen. Daarom vragen we u om via een e-mail ons te laten weten dat u langs wilt komen. Eventueel kunnen we een extra ochtend organiseren. Een individuele rondleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

De informatieochtenden voor het schooljaar 2020-2021 zijn op:

woensdag 17 februari 2021. Deze informatieochtend komt te vervallen. Wel maken we graag met ouders een individuele afspraak. Hiervoor kunt u een mail naar ons sturen en dan nemen we contact met u op!
woensdag 14 april 2021
woensdag 19 mei 2021