Kennismaken op de St. Antoniusschool?

De informatieochtenden voor het schooljaar 2020-2021 zijn komen te vervallen in verband met de regels rond Covid-19. Daarvoor in de plaats maken we graag een individuele afspraak met u. Dus bent u op zoek naar een school voor uw kind? Wilt u onze school bezoeken? We ontvangen u graag om onze leuke school te laten zien. Stuur een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden en inschrijven
Bekijk de video 'Aanmelden en inschrijven basisschool' van de Gemeente Amsterdam:

 Voor het eerst naar de basisschool
Als een kind vier jaar is, kan het naar de basisschool. Op vrijwel alle Amsterdamse basisscholen gaat het aanmelden en het toedelen van de plaatsen op dezelfde wijze.

Aanmelden voor de basisschool
Rond de derde verjaardag van uw kind ontvangt u van de gemeente Amsterdam het aanmeldformulier voor de basisschool en een brochure met uitleg over het toelatingsbeleid. U meldt uw kind aan door dit aanmeldformulier in te leveren bij de school van uw eerste voorkeur.

Voorrangsscholen
Elk kind heeft voorrang op de acht dichtstbijzijnde (deelnemende) basisscholen. Welke scholen dat zijn, wordt bepaald door de loopafstand tussen het officiële woonadres van een kind en de scholen. Wanneer u op www.schoolwijzer.amsterdam.nl het woonadres én de geboortedatum van uw kind invult, ziet u of onze school voor uw kind een voorrangsschool is.

Wat moet u doen?